Nápady na zdobenie izieb drevenými mandalami

Vyberte si  jednoducho drevené mandaly rôznych formátov. Ako vyzdobiť priestory pomocou štýlového a bezpečného dekoru vyrobeného na objednávku?

Drevené mandaly na stenu

Väčšina interiérových dizajnérov dáva prednosť použitiu drevenej mandaly maximálneho priemeru ako kontrastného akcentu na stene. Ozdoba v dĺžke až 91 cm vyzerá skvele:

  • vedľa pohovky v obývacej izbe alebo hale;
  • nad pracovným stolom a recepciou;
  • doplnenie o módny nábytok, ktorý sa „vznáša“ vo vzduchu, alebo police s neviditeľným zapínaním;
  • v konferenčnej miestnosti, hale, spálni, herni, dielni, na terase.

Široká paleta odtieňov dyhy a tenký, iba 4 mm, panel vám umožňuje kombinovať prelamovanú dekoráciu so stenou akejkoľvek farby, omietnutou, dokončenou dekoratívnou tehlou, látkou, vinylovou tapetou.

Inštalácia drevenej mandaly na stenu nevyžaduje špeciálne zručnosti a profesionálne vybavenie. Rozbaľte panel vyrobený na mieru, naneste tekuté nechty podľa návodu. Po 2-3 minútach je práca na zdobení steny drevenou mandalou hotová.

Drevená mandala ako dekorácia dreveného podkladu

Dokončenie časti miestnosti drevenými panelmi je opäť v móde. Je ťažké pripevniť obrázok v ťažkom ráme na šindel alebo laminát. Drevená mandala je optimálnym formátom na dekoráciu: je ľahká, krásne zdôrazní ekologické pozadie a zostavíte ju za pár minút.

Drevenými mandalami malého priemeru, v rozmedzí 22 - 40 cm, je ľahké ozdobiť fasády skriňového nábytku a dverí. Továrensky vyrobená skrinka alebo polica, v ktorej sú fasády alebo bočná rovina zdobené drevenými mandalami, okamžite získava individuálny štýl, je kombinovaný so vzorom stien, nástenných svietidiel, textílií.

Výber odtieňa drevenej mandaly pre kombináciu s MDF podkladom si vyžaduje pozornosť. V pracovnej palete dýh spoločnosti kmdesign je 29+ odtieňov rôznych druhov dreva: javor, orech, hruška, čerešňa, červený dub, wenge. 3D ornament, ktorý tónom ladí s povrchom, vyzerá vynikajúco. Kontrast tmavej grafiky na svetlom pozadí má zvláštnu energiu.

Drevená mandala ako dekorácia do okna

Chcete kreatívne ozdobiť horizontálnu vitrínu šperkami alebo elektronickými zariadeniami? Na zamat, sklo alebo lesklý plast položte drevenú mandalu vyrobenú presne na mieru. Otvory vzoru sú miestami expozície. Skvelý spôsob, ako prezentovať rodinné zbierky a ocenenia.