Drevené obrazy do kancelárie: štýlové a obľúbené

Správne zvolená výzdoba kancelárskych priestorov zvyšuje produktivitu zamestnancov a príjmy spoločnosti. Drevené obrazy z kmdesing.sk sú optimálne riešenie pre dekoráciu kancelárií v štýle minimalizmu, loftu, bionika, neoklasicizmu.

Vybrať drevený obraz podľa smeru činnosti firmy je jednoduché

Bezpečná a štýlová dekorácia na stenu je súčasťou efektívnej organizácie kancelárskych priestorov. Drevené obrazy zdôrazňujú ambície a túžby tímu.

Ako si vybrať drevený obraz pre vašu firmu

  • strom života je vhodný do zdravotníckych stredísk, obchodných oddelení novostavieb, investičných a poľnohospodárskych spoločností;
  • mandaly s abstraktným vzorom sú optimálne pre kancelárie psychológov, poisťovacích agentov, notárov, finančníkov, koučov, pobočky bánk;
  • obrázky zvierat, delfínov, mora, rastlín, exotickej prírody znižujú úzkosť v cestovných a dopravných spoločnostiach, v predajniach áut;
  • citáty a nápisy z dreva motivujú návštevníkov v pracovnom priestore a na chodbách; oddeliť kuchynský kút alebo oddychovú zónu v kancelárskych priestoroch bez zbytočných priečok;
  • panely zložené z viacerých častí vytvárajú v kancelárii osobitný rytmus, zvyšujú produktivitu vo firmách súvisiacich s číslami a výpočtami: programátori, účtovníci, logistici, dizajnéri.

Veľkosť panelu vyplní do 1/8 voľného nábytku na stenu, do 1/2 šírky pracovnej plochy alebo rokovacej plochy so stoličkami.

100% ekologický dekor

Drevené obrazy a mandaly sú vyrobené z drevotriesky. Toto je odpad drevospracujúceho priemyslu: hobliny sa namiesto spaľovania melú na rovnomerné granuly a lisujú sa na pevné platne s hrúbkou 3 alebo 6 mm. Prírodné drevo nespôsobuje alergie, podvedome upokojuje, podporuje moderný trend trvalo udržateľného rozvoja.

Výhodná dekorácia pre nájomníkov

Presun z jedného kancelárskeho priestoru do druhého nie je s dreveným obrázkom strašidelný: výrobok sa dá ľahko pripevniť na stenu a odstrániť bez otvorov v stenách. Obľúbená kancelárska dekorácia, firemné logo, strom života či mandala sa stávajú neoficiálnym maskotom, súčasťou histórie tímu.

Kresba dreveného obrazu je vyrezaná laserom, prelamovaná 3D grafika vyzerá harmonicky na stene akejkoľvek farby a textúry. Ak má spoločnosť vlastný nábytok, odporúčame vybrať obrázok z taniera, aby zodpovedal fasádam skriniek. Dekoratívne prevedenie stien bez ohľadu na počet ťahov spája kancelársky priestor do jediného kompozičného riešenia.