Strom života na stenu

Strom života je jedným z hlavných symbolov ľudstva, ktorý symbolizuje blahobyt, plodnosť a blahobyt. Keď ho pripevníte na stenu, nebudete mať len dobrý obraz, ale aj vec s hlbokým významom!

Symbolika stromu života

Strom života sa rozmnožuje v podobe dubu, jablone, vŕby, brezy či platanu. Je obrazom ženského princípu a amuletom rodu, preto by mal byť u vás doma umiestnený na najvýznamnejšom mieste.

Strom je rozdelený na tri časti, ktoré predstavujú rôzne obdobia ľudského života a zodpovedajú rôznym živým bytostiam:

  • nižšie – minulosť, posmrtný život. Hady, žaby, ryby a vodné vtáctvo zodpovedajú koreňu stromu;
  • stred – súčasnosť, svet ľudí. Patria sem dobytok, ako aj vlci a medvede;
  • horný – budúcnosť, svet bohov. Vtáky a hmyz sú „pridelené“ korune.

Strom života odráža štruktúru vesmíru. Pri pohľade naň si môžete spomenúť na svoju minulosť a snívať o budúcnosti. Strom spája dva svety: pozemský svet a svet úžasných tvorov a divov, ľudí a bohov, nebo a zem. Filozofi veria, že je stelesnením múdrosti, jednoty a viery vo vyššiu moc.

Vlastnosti obrazu "Strom života"

Strom života skvele doplní dizajn moderného bytu či domu. Obraz je vyrobený z HDF dosky, ktorá predtým prešla lícovaním, frézovaním a laminovaním. Táto technológia vám umožňuje dosiahnuť vysokú presnosť, robiť čiary čo najhladšie a jasné vzory. Je natretý akrylovou farbou a prelakovaný pre odolnosť voči vonkajším vplyvom. Ide o alternatívu prírodného dreva, ktoré sa ľahko spracováva a má nízku hmotnosť. Drevo sa dá ľahko pripevniť na stenu obojstrannou páskou alebo malým klincom.

Obraz je vyrobený z ekologických materiálov, takže nevzniká nepríjemný zápach ani škodlivé výpary. Dá sa zavesiť na stenu v spálni aj v detskej izbe. Vďaka hrúbke materiálu 3 mm je obraz trojrozmerný, pôsobí nevšedne a upúta pozornosť.

Mnoho odtieňov vám umožní vybrať si strom života pre váš interiér. Obraz je maľovaný obojstranne, je teda jedno, z ktorej strany ho opravíte. Okrem farby si môžete vybrať aj veľkosť obrázka, aby ste ozdobili požadovanú oblasť v dome. Panel "Strom života" bude ozdobou Vášho domova. Toto je nádherný kúsok dekorácie, ktorý poteší a poteší oko každý deň!