Drevená mandala na stenu je úžasnou dekoráciou!

Formovanie vzoru a výber harmonických kombinácií je špeciálna filozofia, ktorá okrem meditácie umožňuje vytvárať estetické produkty plné pozitívnej energie a schopné meniť život k lepšiemu.

Účel mandaly

Starovekí ľudia ich kreslili na papier, piesok, vyšívali na oblečenie, vyrezávali z dreva, plnili farebnými práškami a používali na meditácie a rituály. Ľudia verili, že takýto talizman je posolstvom svetu, ktoré programuje úspech a šťastie.

Dnes sú mandaly veľmi obľúbené ako dekoračný prvok a akýsi domáci amulet. Zdobia priestor, využívajú sa v arteterapii a pomáhajú pri realizácii snov. Vzory na mandalách majú rôzne účely: bohatstvo, zdravie, lásku, mier a dokonca aj plodenie.

Vyfarbením obrázka alebo obyčajným pozorovaním drevenej mandaly na stene človek medituje, otvára podvedomie a zvláštnym spôsobom upravuje myseľ, pretože myšlienky sú materiálne. Je to jedinečný spôsob, ako dosiahnuť harmóniu so sebou samým a so svetom okolo vás.

Drevené mandaly zaujmú svojou rozmanitosťou, sú atraktívne a očarujúce! Pomocou špeciálnych technológií laserového rezania s extrémnou čistotou možno na drevo aplikovať aj tie najmenšie detaily! Na reprodukciu obrazu sa používa aj technika vypaľovania grafitu na dreve. Tento proces je zložitý a dlhý, ale na konci práce sa majster pozrie na štíhle línie a nájde duševnú rovnováhu a vyčistí si myšlienky.

Mandala môže byť reprodukovaná ako klasická reprezentácia určitého posvätného symbolu vo forme kruhu, dreveného taniera alebo dokonca vo forme štýlových hodín a dokonca aj fotorámčeka. Môžete si vybrať ozdobu pre akýkoľvek vkus alebo dokonca vymyslieť svoj vlastný exkluzívny vzor.

Na drevenú mandalu sa dá pozerať celé hodiny, meditovať po náročnom dni. Tento štýlový prvok dekorácie môže slúžiť nielen ako dekorácia priestoru, ale môže sa stať aj originálnym darčekom pre každú príležitosť pre vašu milú osobu, ktorý príjemne zapôsobí a zanechá pozitívne emócie. S ním môžete získať pokoj, zbaviť sa úzkosti a dosiahnuť vnútornú harmóniu.